VRV IV Mini VRV Klimalar

banner
VRV IV Mini VRV
Gelecek için tasarlandı
VRV Ürün Kataloğunu Keşfet
banner

Kompakt yapı

VRV IV S-serimizin ön üfleyici üniteleri, diğer tüm VRV ünitelerinden daha ince ve kompakt yapıdadır ve bu, estetik anlayışın ve mevzuatın gerekli kıldığı zorlukların üstesinden gelebileceği anlamına gelmektedir. En son enerji tasarrufu teknolojilerine sahip ve geniş bir yelpazedeki şık ticari ve konut üniteleri ile bağlanabilir durumdaki VRV IV S-serisi komple bir havalandırma çözümü sunar ve dış mekân kısıtlaması söz konusu olduğundan ideal bir tercihtir.

 
banner
 

Yerden kazandıran tasarım

VRV IV S-serisi boyutları ile bu serinin piyasadaki en kompakt VRV ünitesidir. Sadece 823 mm olan ünite, güvenli bir şekilde pencere altlarına takılabilecek ve neredeyse fark edilmeyecek kadar kısadır ve bu da onu çatı ve balkon kurulumları için en iyi ünite yapmaktadır. Bu ünitenin ön üfleme prensibi, aynı zamanda türbülansı en aza indirmekte ve kanal ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

Geniş yelpaze, büyük özellikler

Şık ve ticari ürün yelpazesine kolayca bağlanabilen geniş yelpazeli küçük kullanım alanına sahip üniteler ile VRV IV S-serisi, Değişken Soğutucu Akışkan Sıcaklığı gibi esnek ve standart VRV IV özelliklerinin konforu ile mükemmel bir iç mekan havası sunar.

Banner
Banner
 

VRV IV S-serisi, sadece 823 mm olan ünite, güvenli bir şekilde pencere altlarına takılabilecek ve neredeyse fark edilmeyecek kadar kısadır. Bu ünitenin ön üfleme prensibi, aynı zamanda türbülansı en aza indirmekte ve kanal ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.

En son enerji tasarrufu teknolojilerine sahip ürün, ticari ve konut üniteleri ile bağlanarak tüm havalandırma çözümü sağlar. Dış mekanda alan kısıtlaması olduğunda ideal bir tercihtir.