Su Soğutmalı VRV

Suyu ısı kaynağı olarak kullanarak maksimum ısı geri kazanım potansiyeline ulaşır ve yüksek binalar için idealdir.

Jeotermal işletme

CO2 emisyonlarınızı önemli ölçüde azaltın ve yerden yenilenebilir enerjiden yararlanın. Su soğutmalı VRV, binanızı ısıtmak ve soğutmak için jeotermal enerjiyi kullanır ve bu da onu BREAAM, LEED gibi sertifikasyonlar için ideal hale getirir.

2 aşamalı ısı geri kazanımı ile enerji tasarrufu

VRV-IV W+’da 2 aşamalı bir ısı geri kazanım özelliği kullanılıyor. İlk aşama, soğutucu akışkan sisteminde gerçekleşiyor ve yalnızca ısı geri kazanım ünitelerine uygulanıyor. Soğutma moduna geçildiğinde ise iç ünitelerden atılan ısının tamamı, ısıtma ihtiyacı olan alanlardaki ünitelere transfer edilerek, enerji verimliliği en üst düzeye çıkarılıyor. Bu sayede elektrik maliyetleri büyük ölçüde düşüyor. Soğutucu akışkan borular için üstten veya alttan bağlantı yapabilme seçim imkanı sunan montaj avantajının yanı sıra, servis yapılabilecek parçalara kolay erişim için dönebilen anahtar kutusu, ürünün özellikleri arasında yer alıyor.

Benzersiz sıfır ısı dağılımı ilkesi, teknik odadaki havalandırma veya soğutma ihtiyacını ortadan kaldırarak, montaj esnekliğini en üst düzeye çıkarıyor. Cihazda standart olarak sağlanan değişken su akışı kontrolü ise sirkülasyon pompası vasıtasıyla aşırı enerji kullanımını düşürüyor. Gerektiğinde su debisini azaltan bu özellik, enerji tasarrufuna odaklanıyor. Isı geri kazanım seçeneğinde yer alan ve 16 port'a kadar çıkan multi BS kutuları da montaj süresini büyük ölçüde kısaltarak zamandan tasarruf sağlıyor.

Mimari ile bütünleşen ve dışarıdan görünmeyen tasarım

İç mekan kurulumları için tasarlanan su soğutmalı VRV, mimarinizle sorunsuz bir şekilde bütünleşir ve dışarıdan farkedilmez. Bu ünite piyasadaki en hafif ünite olup yerden tasarruf sağlar. Kat kat konfigürasyonda kullanım için ideal olan EN378'e kolayca uyum sağlayarak soğutucu miktarını düşürülür.

Minimum alan ile maksimum esneklik

Teknik odada havalandırma veya soğutma ihtiyacını ortadan kaldıran benzersiz bir sıfır ısı dağılımı ilkesine sahiptir. Oda boyutu küçültülebilir ve ek soğutma kaynaklarına ihtiyaç duyulmaz. Bu da teknik odanın yerleştirilmesinde maksimum esneklik sağlar.

Soğutucu akışkan borusu mesafelerinin, hava soğutmalı sistemin kullanımını geçersiz kılabildiği çok katlı binaların yanı sıra dış ünitelerin montajında alanın yetersiz olduğu yapılarda en iyi sonuçları veren ürün, otel gibi düşük ses seviyesi gerektiren projeler için de ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Binanız için eksiksiz HVAC- iklimlendirme çözümü

Şık iç üniteler, sıcak su hidro kutuları, Biddle hava perdeleri ve havalandırma ünitelerinden oluşan bir seçkiye kolayca bağlanabilen VRV IV W+ serisi, binanız için eksiksiz bir çözüm sunar. Değişken Soğutucu Akışkan Sıcaklığı gibi Daikin VRV IV özellikleri sayesinde mükemmel iç mekan iklim deneyimi sunar.